Puslapiai

2013 m. balandžio 10 d., trečiadienis

Svečiavosi misionieriai iš Amerikos



Balandžio 5 d. vaikų klube lankėsi svečias iš Amerikos, Teksaso valstijos, Dalaso miesto. Daktaras Guy Peh ir jo žmona Ilke yra misionieriai, kurie keliauja po visą pasaulį mokydami, ugdydami, skleisdami gerąją naujieną ir motyvuodami žmones pasitikėti Dievu, mylėti Jį. Dr. G.Peh su vaikų klubo vaikais pasidalino savo gyvenimo istorija: jį augino seneliai, nes jo motina buvo pernelyg jauna ir užimta savęs ieškojimu, o tėvas jau turėjo kitą šeimą. G. Peh vaikams pasakojo, kaip skaudžiai tai išgyveno ir net ėmė nekęsti savo mamos už tokį jos elgesį. Dr. G. Peh stengėsi savo gyvenime kažko pasiekti, atrasti save, todėl dėl savo aukšto ūgio Guy bandė tapti krepšininku, tačiau dar būdamas jaunuoliu jis savo kalyje sutiko Jėzų, įtikėjo Jį ir pradėjo Jam tarnauti – būtent misionieriškom kelionėm. Guy Peh akcentavo, kad būtent Dievas suteikė jam jėgų atleisti ir susitaikyti su savo mama po daugelio metų. 
Dr. Guy Peh vaikams papasakojo apie savo ir žmonos  keliones. Didelį įspūdį padarė tai, jog šie žmonės jau yra apkeliavę daugiau nei 100 šalių. Vaikai džiaugėsi ypatingu svečiu, jie klausinėjo jo ūgio, svorio, kokį maistą mėgsta valgyti, kokį automobilį vairuoja, kokia veikla užsiima laisvalaikiu ir pan.
Visas susitikimas baigėsi trumpa dr. Guy Peh rap‘o pamokėle vaikams. Vaikai su dideliu entuziazmu prisijungė prie šio nedidelio choro.  Guy repavo angliškai, bet vaikams tai labai patiko. Netgi savo dainose Guy skatina tikėti savimi ir siekti savo svajonės: „ tu gali būti varle arba nugalėtoju – renkiesi pats!“ – taip skambėjo rap‘o dainos žodžiai.
Po susitikimo vaikai buvo pilni įspūdžių ir gerų emocijų. Dr. Guy Peh paliko pėdsaką vaikų širdyse ir atmintyje dėl savo pozityvumo, paprastumo ir nuoširdumo! Juk iš tiesų mes renkamės, kuo tapsime ateityje! Viskas prasideda nuo mūsų mąstymo ir kalbėjimo!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą