Puslapiai

2013 m. rugsėjo 15 d., sekmadienis

Mums jau vieneri!!!



Rugsėjo 13 d. Labdaros ir paramos fondas „Ateities Viltis“ bei jų įsteigtas vaikų klubas atšventė vienerių metų gimtadienį! Į šventę sugūžėjo gausus būrys vaikų klubo lankytojų, kai kurie iš jų atsivedė savo tėvelius, atvyko vaikų klubo savanoriai, apsilankė mūsų draugai ir rėmėjai:  Mažeikių moterų Rotary klubo „Liberta“ prezidentė Edita Rancienė bei klubo narė Diana Petrošienė, probacijos tarnybos inspektorė Irena Sadauskienė, Mažeikių krikščionių sekminių bažnyčios „Gyvenimas ir ramybė“ pastorius Eugenijus Semčenko su žmona.
Šventė prasidėjo visų metų apžvalga. Galėjome iš naujo prisiminti, kaip viskas prasidėjo, kaip žaidėme, keliavome, šventėme įvairiausias šventes. Tiek daug per šiuos metus visko įvyko, tačiau žvelgdama į tą gausybę nuotraukų „negaliu patikėti, kad prabėgo metai. Atrodo, kad prabėgo tarsi viena diena. Maksimum – mėnuo“ – šventinę kalba pradėjo labdaros ir paramos fondo direktorė Zinaida Pundziūtė. Fondo vadovė įteikė padėkos raštus Dmitrijui Bochonovui, Jurijui Samarinui -  savanoriams, kurie nuo pirmųjų žingsnių lydėjo ir padėjo vystyti fondo veiklą. Taip pat buvo išreiktos didelės padėkos: fondo bendrasteigėjai Sandrai Valantinavičiūtei, Mažeikių krikščionių sekminių bažnyčiai „Gyvenimas ir ramybė“, Mažeikių moterų Rotary klubui „Liberta“ už bendradarbiavimą bei paramą vaikų klubui.
Po įžanginės sveikinamosios kalbos, vaikų pasirodymai pratęsė gimtadieninę šventę. Vaikai šoko, deklamavo eiles, dainavo dainas. Susirinkę svečiai negailėjo padrąsinančių žodžių, linkėjo drąsos, stirpybės, ilgų gyvavimo metų. Ore tvirojo optimizmas ir džiaugsmingos nuotaikos.
Išklausę visus sveikinimus, peržiūrėję visus pasirodymus,visi šventės svečiai buvo pakviesti prie gausaus vaišių stalo. Na, o šventinę vakarienę užbaigė didelis gimtadienio tortas su viena didele žvakute. Kai visi užkando ir pasistiprino, vaikai buvo pakviesti dalyvauti žaidimuose bei specialiai jiems surengtoje diskotekoje.
            Pirmajame gimtadienyje netrūko nei geros nuotaikos, nei draugų, nei vaišių, nei žaidimų. Sulaukę pirmųjų metų, žvelgiame į ateitį su viltimi, laukdami naujų iššūkių, ir toliau siekdami savo tikslo – kelti vaikų orumą ir savivertę, ugdydami dorus ir savo kraštą mylinčius mažeikiečius. Dalinkimės gerumu ir pasaulis bus šviesesnis.


 Daugiau nuotraukų rasite čia:

 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.658711154152884.1073741825.521913557832645&type=3&uploaded=18













Komentarų nėra:

Rašyti komentarą